MUZIEKLESSEN

BASISSCHOOL / BSO's / KDV

Impuls Muziekonderwijs

Met verschillende scholen samen we een samenwerking aangaan om (met hulp van van het fonds voor cultuurparticipatie) een bijdrage te leveren aan een duurzame inbedding van kwalitatief goed muziekonderwijs op de basisscholen door:

• deskundigheidsbevordering van de mensen die voor de klas staan
  • het structureel verzorgen van muziekonderwijs onder schooltijd
  • het vormen van verbindingen tussen binnenschoolse en buitenschoolse muziekeducatie

we hebben een samenwerkingen met de volgende basisscholen:

• De Meidoorn, Kerkdriel
  • Deken Wehmeijerschool, Velddriel
  • Franciscusschool, Zaltbommel
  • De Leiboom, Zaltbommel
  • De Bron, Den Bosch
  • Tweestromenschool, Heerewaarden
  • De Pollenhof, Hedel
  • De Schakel, Ammerzoden
  • De Bogerd, Rossum

MUZIEKLES OP BSO & KDV

Main Music School is ook actief bij BSO’s, kinderdagverblijven en scholen. Opvangcentra en BSO’s die zich onderscheiden en meer willen bieden dan alleen (naschoolse) opvang maken gebruik van muziekdocenten van Main Music School. Hier wordt in overleg een programma samengesteld om muzieklessen en workshops te geven. Dit kan op locatie maar hoeft niet.

Op diverse scholen doet Main Music School muziekworkshops waar leerlingen op een leuke manier kennismaken met populaire muziekinstrumenten. Ook gastcolleges zijn mogelijk door onze docenten. Alles is bespreekbaar zang en performance, musicallessen, gitaarlessen of gewoon een onvergetelijk kinderfeestje met alle kinderen.

We maken in overleg een speciaal muziekprogramma op maat. Main Music School levert docenten, instrumenten, administratie en plezier! Een compleet pakket zonder omkijken. Wij het werk, u de complimenten!