VAKANTIEDAGEN

IMPRESSIE

VIDEO VAN VERSCHILLENDE MUZIEKLESSEN

WANNEER KAN IK BEGINNEN?

Bij Main Music School kan je je het hele jaar door inschrijven. Zodra er een plek in het lesrooster is wordt je direct geplaatst. Houd er wel rekening mee dat er een wachtlijst kan zijn.

WAT IS EEN GOEDE LEEFTIJD OM TE BEGINNEN?

Voor privéles houden we 6 jaar aan als startleeftijd. Er wordt daarbij altijd gekeken naar de leerling zelf. Sommige kinderen kunnen zich met 6 jaar beter concentreren dan andere. Ook komt het voor dat je kind later toe is aan privéles. Tijdens een proefles kan de docent dat beoordelen.

KAN IK OOK IN GROEPSVERBAND LES VOLGEN?

Voor gitaar, basgitaar en zang kan dat in overleg .

Voor drum, piano, keyboard is altijd privé.

WANEER IS HET VAKANTIE?

Main Music School volgt het vakantierooster regio Zuid. Raadpleeg voor de zekerheid altijd het lesrooster.

WAT ALS IK NIET OP LES KAN KOMEN?

Als je een les mist is het net als op elke andere school: dan komt de les te vervallen, zonder dat deze wordt ingehaald of terugbetaald. Overleg altijd even met je docent als je een keer niet kan. Het is geen verplichting, maar soms kan er wel een les verplaatst worden.

WAT IS JULLIE LESMETHODE?

Wij noemen het zelf de ‘vrije’ lesmethode. Geen examens, geen diploma’s, geen eindeloze droge oefeningen. Wel aandacht voor eigen smaak, eigen stijl en jouw manier van leren. Om jou te begeleiden op je weg naar succes gebruiken we een mix van bestaande liedjes, boeken en (vaak op maat gemaakte) oefeningen. En heel belangrijk: er zijn voorspeelmiddagen. We bieden iedereen de gelegenheid te laten horen wat hij of zij kan!