fbpx

KEYBOARDLES

AL VANAF 6 JAAR

Wil jij ook in je eentje een hele band bespelen? Dan is keyboards iets voor jou! Main Music School is dé plek voor keyboardles voor zowel de beginnende als ook voor de gevorderde toetsenist!

 

Met de komst van de “sample techniek” is naast de piano het keyboard ook een belangrijk en veelzijdig instrument dat niet weg te denken is uit de hedendaagse popmuziek. Als toetsenist ben je de multi-instrumentalist van de band. De docent geeft je de kans om alles uit je instrument te halen. Het is ook een instrument waarop je makkelijk kan beginnen met spelen, want na enkele lessen kun je al popsongs spelen en/of begeleiden. Bij Main Music School kan jong en oud keyboard leren spelen.

 

De docent speelt in op de persoonlijke muzikale wensen van de leerling. De één wil keyboard spelen als hobby, en de ander wil serieus werken aan een carrière als toetsenist.

 

Bij ons kun je al keyboard leren spelen vanaf je 6e jaar.

OVER KEYBOARDLES

INDIVIDUEEL
WEKELIJKS OF 1x PER 2 WEKEN
30 MINUTEN of 45 MINUTEN
PERSOONLIJKE BEGELEIDING

WANNEER

ZIJN DEZE LESSEN?

Kerkdriel

MFC de Kreek - Kerkdriel

Zaltbommel

Theater de Poorterij

Den Bosch

SSC de Schans

   INFORMATIE:   NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE OVER DEZE LES

DOCENTEN

LOCATIES

LESSEN

LEERLINGEN

FAQ

VEEL GESTELDE VRAGEN

IMPRESSIE

VIDEO VAN VERSCHILLENDE MUZIEKLESSEN

WANNEER KAN IK BEGINNEN?

Bij Main Music School kan je je het hele jaar door inschrijven. Zodra er een plek in het lesrooster is wordt je direct geplaatst. Houd er wel rekening mee dat er een wachtlijst kan zijn.

WAT IS EEN GOEDE LEEFTIJD OM TE BEGINNEN?

Voor privéles houden we 6 jaar aan als startleeftijd. Er wordt daarbij altijd gekeken naar de leerling zelf. Sommige kinderen kunnen zich met 6 jaar beter concentreren dan andere. Ook komt het voor dat je kind later toe is aan privéles. Tijdens een proefles kan de docent dat beoordelen.

KAN IK OOK IN GROEPSVERBAND LES VOLGEN?

Voor gitaar, basgitaar en zang kan dat in overleg .

Voor drum, piano, keyboard is altijd privé.

WANEER IS HET VAKANTIE?

Main Music School volgt het vakantierooster regio Zuid. Raadpleeg voor de zekerheid altijd het lesrooster.

WAT ALS IK NIET OP LES KAN KOMEN?

Als je een les mist is het net als op elke andere school: dan komt de les te vervallen, zonder dat deze wordt ingehaald of terugbetaald. Overleg altijd even met je docent als je een keer niet kan. Het is geen verplichting, maar soms kan er wel een les verplaatst worden.

WAT IS JULLIE LESMETHODE?

Wij noemen het zelf de ‘vrije’ lesmethode. Geen examens, geen diploma’s, geen eindeloze droge oefeningen. Wel aandacht voor eigen smaak, eigen stijl en jouw manier van leren. Om jou te begeleiden op je weg naar succes gebruiken we een mix van bestaande liedjes, boeken en (vaak op maat gemaakte) oefeningen. En heel belangrijk: er zijn voorspeelmiddagen. We bieden iedereen de gelegenheid te laten horen wat hij of zij kan!

VRAGEN?

CONTACT:

Main Music School – administratie
Postbus 21
5330 AA Kerkdriel

info@mainmusicschool.nl

FACEBOOK